Asics Court FF Novak Rød/Hvid

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Asics Court FF Novak Rød/Hvid: Flot design, unikke teknologier


Asics Court FF Novak Rød/Hvid
Vil du have en helt unik tennissko? Så er denne Asics Court FF Novak Rød/Hvid tennissko lige noget for dig. 

Denne fantastiske Asics tennissko bliver også benyttet af Novak Djokovic på banen. 

Denne Asics Court FF Novak Rød/Hvid tennissko er den absolutte top tennissko fra kataloget 2020 fra Asics. Derudover er den årets helt store tennissko, som har alle de nyeste features at tilbyde spilleren.

I denne Asics Court FF Novak Rød/Hvid tennissko vil du opleve, der er en fantastisk stødabsorbering i sålen af tennisskoen. Dette er med til at tage af fra kroppen, når du træner og spiller kamp. Derudover er der svangstøtte og en enti twist funktion i sålen af Asics Court FF Novak Rød/Hvid tennisskoen. Dette er med til at sikre din fod. Derudover giver det dig en bedre følelse af sikkerhed, når du benytter skoen på tennisbanen.

Denne sål er desuden en Non Marking sål, hvilket betyder, at den ikke smitter af på underlaget, hvis du benytter tennisskoen andre steder end på grus. 

Står du og mangler en ny og fantastisk tennissko, så burde du uden tvivl give denne Asics Court FF Novak Rød/Hvid tennissko en chance - det er klart en tennissko, vi ville anbefale til de fleste spillere på mange forskellige niveauer. Derudover er det jo et helt unikt design, hvorfor skoen sælger sig selv.

Er du sikker på, hvilket tennissko du skal vælge? Hvis ikke, så kan du altid ringe på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg - her hjælper vi dig gerne i mål, så du får valgt den helt rigtige tennissko til dig og dine behov.