Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange

799,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Skoen med en uovertruffen sål: Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange


Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange
Asics er populært japansk mærke, der i flere år har lavet sko til blandt andet løb, tennis og badminton. Sko til sidstnævnte er især relevant lige her, hvor vi introducerer dig for denne Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange sko.

Gel Blade serien fra Asics inkluderer badmintonsko, der er kendt for både sin gode stødabsorbering via gel sålen samt letheden i skoen. Gel sålen er et element, Asics har patent på, hvorfor det kun er at finde i Asics' sko. Letheden ses ved at skoen er en meget adræt badmintonsko at spille i.

Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange skoen er en badmintonsko, hvor man er i meget nær kontakt med banen hele tiden. Det gælder både under træning og til kamp. Skoen vil typisk være ideel til den hurtigt bevægende badmintonspiller, da spilleren i så fald vil få mere effekt ud af den lette Asics badmintonsko.

Selve badmintonskoen er opbygget med den berømte gel sål, som Asics som sagt selv har lavet, og som de i dag har patent på. Derudover er der mange badmintonspillere i hele verden, der spiller i Asics gel blade. Dette er blandt andet fordi, at den har en af de bedste såler i verden. Derudover er det en af de få badmintonsko, hvor man er i i meget nær kontakt med banen hele tiden. Det er nemlig ikke i alle badmintonsko, man ser denne kvalitet.

Disse Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange sko er badmintonsko, vi anbefaler alle spillere, som kommer ind i vores butik og forespørger en let badmintonsko, men hvor de samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten eller stødabsorbering. Derfor er det også en relativt populær sko, der er mange, der ønsker. Hvis du selv vil prøve skoen, så kom ind i vores fysiske butik på Frederiksberg. 

Bestil dine nye Asics Gel Blade 7 Black/Shocking Orange sko allerede i dag.