Asics Gel Blade 7 Women Black/Pink Cameo

899,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Let og adræt badmintonsko til kvinder: Asics Gel Blade 7 Women Black/Pink Cameo


Asics Gel Blade 7 Women Black/Pink Cameo
Disse sko er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke, Asics.

Denne model er den nyeste farve i den succesfulde Gel Blade Women serie fra Asics.

Asics Gel Blade 7 er blevet kendt i badmintonkredse for dens meget adrætte og jordnære føling. Derudover har den en fantastisk stødabsorbering i sålen, da den patenterede gel sål ligger i alle Asics top badmintonsko.

Disse Asics Gel Blade 7 Women Black/Pink Cameo henvender sig meget til badmintonspillere, der bevæger dig godt og hurtigt på banen. Derudover er de udviklet specifikt til kvinder. Skoene er også ideelle til de spillere, der ønsker at have en god fornemmelse med overfladen på banen.

Der er gel i hele sålen på den nyeste model af Asics Gel Blade 7 Women, hvilket betyder, at den tager meget af for de stød, der sætter sig i kroppen, og som der senere kan blive til skader.

Hos KetcherXperten anbefaler vi Asics Gel Blade 7 Women, hvis du ønsker det bedste af det bedste samtidig med, at du godt kan lide følelsen af en let og meget adræt badmintonsko.

Ved du hvilke sko, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil? Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at guide dig, så du får bestilt de helt rigtige sko hjem. 

Hvis du besøger vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, kan du prøve nogle af vores mange sko. Så kan vi finde frem til, hvilke der passer din fod bedst.

Find din størrelse, og bestil dine Asics Gel Blade 7 Women Black/Pink Cameo fra KetcherXpertens webshop allerede i dag - så kan du snart tage dine nye sko på.