Asics Gel Game 7 Black/Champagne

Pris: 900,00 kr
Specialpris 500,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Asics Gel Game 7 Black/Champagne: Bevægelige tennissko i højeste kvalitet


Asics Gel Game 7 Black/Champagne
Skal dine næste tennissko være fra det populære japanske mærke Asics? Så er disse Asics Gel Game 7 Black/Champagne tennissko lige noget for dig.

Disse tennissko er nogle rigtig lækre all court tennissko. De er ideelle til spillere på alle niveauer, som ønsker god støtte og stødabsorbering i deres tennissko. 

Asics Gel Game 7 er lavet med Gel sål, som Asics har patent på. Derved har disse tennissko en fantastisk støtte til kroppen. Samtidig med dette får du også en tennissko med svangstøtt og en solid kile liggende i sålen. Det betyder blandt andet, tennisskoen ikke giver sig så meget, når du spiller på løst underlag som for eksempel på grus.

Selve tennisskoen Gel Game er en blød tennissko, som er meget adræt og let. Derfor er det også en tennissko, der passer til spillere, som er meget bevægelige på banen. Den passer også til de spillere, der helst vil spille i en lidt blødere og lettere tennisskomodel end de klassiske modeller. Klassiske modeller kan nemlig godt virke tunge og hårde.

Har du brug for yderligere rådgivning eller vejledning, så du får bestilt de helt rigtige tennissko? Så ring til os på telefonnumer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores dygtige medarbejdere hver dag stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse og service. 

Bestil dine nye Asics Gel Game 7 Black/Champagne tennissko hjem allerede i dag, og få hurtig levering med i købet. Det eneste, du skal gøre, er at finde den rigtige størrelse - så kan du hurtigt komme ud på banen og spille med dine nye sko.