Asics Gel Resolution 8 Sort/Hvid

949,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Asics Gel Resolution 8 Sort/Hvid tennissko: En unik sko der støtter dig på banen


Asics Gel Resolution 8 Sort/Hvid
En god sæson bliver kun endnu bedre af et par gode tennissko, der støtter dig på banen. Disse Asics Gel Resolution 8 Sort/Hvid tennissko er de helt nye og lækre tennissko til herrer. Og de er endelig kommet i butikken og webshoppen. 

Gel Resolution fra Asics er en af de mest kendte tennissko fra det populære mærke. Disse tennissko har været en del af Asics' sortiment i over 10 år nu. 

Denne Gel Resolution 8 er lavet med en all court sål. Det betyder, du kan benytte den på alle omflader. Det er lige meget, om det er grus, hard court eller et helt tredje underlag. Derudover har den de nyeste teknologier, som findes indenfor Asics modeller. Det inkluderer også Dynawall, som er en afstiver på ydresiden af foden. Denne afstiver sikrer, du ikke kan vrikke rundt i tennisskoen så nemt. Derudover giver det dig samtidig bedre mulighed for at kontrollere dit glide hen over banen

Denne Asics Gel Resolution 8 Sort/Hvid tennissko er en Asics tennissko, vi varmt kan anbefale, og vi har solgt rigtig mange af disse sko til tennisspillere i Danmark. Det inkluderer tennisspillere på en lang række niveauer.

Hos KetcherXperten tilbyder vi gratis vejledning og rådgivning. Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Så er du sikker på, du får det helt rigtige udstyr bestilt hjem. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du finder en tennissko, der passer til dig og dine behov.

Bestil dine tennissko hjem allerede i dag - så får du hurtig levering med i købet, så du hurtigt kan have dine sko på på banen.