Asics Gel Resolution 8 Women White/Peacoat

949,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Asics Gel Resolution 8 Women White/Peacoat: En uovertruffen sko til dig


Asics Gel Resolution 8 Women White/Peacoat


Det populære japanske Asics har i flere år lavet tennissko af højeste kvalitet. Disse Asics Gel Resolution 8 Women White/Peacoat tennissko er ingen undtagelse. Denne fantastiske serie af tennissko til damer fra Asics fortsætter med dette års Gel Resolution 8.


Denne Gel Resolution serie fra Asics har kørt i 10 år nu. Lige netop denne serie er blevet forbedret år efter år - og det kan mærkes på kvaliteten. Og det inkluderer også denne 8 serie. Disse sko er designet i hvid med blå, pink og sorte detaljer, der giver tennisskoen et helt unikt udtryk. 


Asics Gel Resolution 8 har alle de nyeste teknologier, som Asics har i deres sortiment. Det inkluderer også Dynawall & Flytefoam. Disse teknologier er med til at give støtte i tennisskoen, mens den samtidig passer på din krop, når du træner og/eller spiller kamp. Asics Gel Resolution er den Asics tennissko, som vi sælger flest af hvert år. Derfor er det også altid en tennissko, vi anbefaler vores kunder, når de ringer ind og søger rådgivning, eller når de besøger vores KetcherXperten butik.


Find den rigtige skostørrelse her på siden, og bestil dine nye tennissko hjem allerede i dag. Når du bestiller dine nye tennissko fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. På den måde kan du hurtigt få spillet med dine nye tennissko på banen. 


Har du brug for yderligere rådgivning? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere. Du er også altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Så er du sikker på, du får det helt rigtige udstyr med hjem.