Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY

1.049,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen support og høj kvalitet: Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY


Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY


Asics er et japansk mærke, der blandt andet laver sko til badminton, tennis og padeltennis. Det gælder også disse Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY sko til tennis.


Asics er populært grundet den høje kvalitet i deres sko, hvorfor det også er nogle sko, vi uden tvivl anbefaler hos KetcherXperten.


Disse tennissko er designet til all-court tennisspillere. Der er indbygget en fleksibel sål, der er ideel til alle typer bevægelser, du laver, på tennisbanen, når du spiller. Derudover er det brugt det, Asics kalder Flytefoam, som hjælper til, at skoen nemmere absorberer stød, når du spiller med lige netop disse sko. Derudover er de bløde at have på, hvorfor du vil opleve en blødere bevægelse, når du lander på fødderne på banen.


Disse Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY har også utrolig meget support, så du nemt og hurtigt kan bevæge dig rundt på banen uden de helt store bekymringer.


Disse sko er designet med blå, lilla, hvide, sorte og grå detaljer. Det giver skoen et helt unikt udseende, der garanterer, du vil skille dig ud på banen, når du har disse sko på fødderne. 


Ved du lige præcis hvilke sko, der passer til dine behov på tennisbanen? Ellers er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 for at få gratis vejledning af en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også møde disse medarbejdere, og se vores store udvalg af tennissko i virkeligheden, hvis du vælger at besøge vores fysiske KetcherXperten butik. Denne butik ligger på Frederiksberg i København, og her hjælper vores medarbejdere dagligt vores kunder i mål med deres ønsker, når det kommer til udstyr til tennis.


Bestil dine nye Asics SOLUTION SWIFT FF CLAY lige her allerede i dag.