Badminton

Vi har alt i badmintonudstyr hvad enten du er meget øvet, begynder eller juniorspiller. Vi fører i KetcherXperten mærket YONEX, hvor du finder et stort udvalg af alt lige fra ketchere, tasker, sko, tøj, fjerdbolde, greb og en masse andet tilbehør. Vi fører udelukkende YONEX, da de selv producerer alle produkterne. De kan derfor levere fra top til bund, hvorfor vi kan ramme hele rangen: Lige fra alle aldre til alle niveauer af badmintonspillere.

Her i KetcherXperten er vi kendt for vores høje kvalitet og service, og vi sætter en ære i at leve op til alle kunders forventninger, uanset hvad der måtte ønskes af udstyr.

Her på hjemmesiden gør vi meget for at have det bedste udvalg til de bedste priser, men skulle der være nogle ønsker som ikke er blandt vores udvalg herinde på siden, så tøv ikke med at kontakte os, for vi har i samarbejde med vores leverandører adgang til en enorm pallette af badmintonprodukter, og kan således skaffe stort set alt hjem løbende. Så kig ind i vores forretning og få en god snak med vores sælgere, så finder vi sammen frem til det helt rigtige udstyr til dig.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 391

Faldende orden
Side
pr. side

Kom godt i gang med badminton

Vi har alt udstyr til badminton, hvad enten du er øvet, begynder eller en juniorspiller. Hos KetcherXperten er vi kendt for vores høje kvalitet og service, og vi sætter altid en ære i leve op til alle vores kunders forventninger, uanset hvad der måtte ønskes af udstyr.

Vi har det førende badmintonmærke

Hos KetcherXperten har vi det førende badmintonmærke, og går meget op i kvaliteten af vores produkter. Hos KetcherXperten finder du badmintonudstyr indenfor følgende mærke: Yonex, hvor vi har et stort udvalg af badmintonudstyr. Her kan du finde alt fra ketchere, tasker, sko, tøj, fjerbolde, greb og en masse andet kvalitetstilbehør til badminton. Du kan finde hele udvalget ved at navigere dig rundt i kategorierne i toppen eller i siden af webshoppen. Ud fra alle vores modelserier og produkter fra Yonex, har vi helt sikkert noget til dig. Vi har alt fra begynderniveau, til børn, mellemniveau og professionelt niveau.

Find din næste badminton ketcher her Badminton Ketcher

Det bedste udvalg til de bedste priser

Hos KetcherXperten gør vi meget for at have det bedste udvalg af tilbehør til badminton - til de bedste priser. Skulle du have nogle ønsker til produkter fra Yonex, som ikke er en del af vores udvalg på siden, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi fører altid de nyeste modeller, til de billigste priser, da vi gerne vil give vores kunder de bedste produkter til badminton. Med vores store udvalg af ketchere, tasker samt sportstøj til badminton, er du sikker på at blive klædt rigtigt på til din næste badmintonkamp.

Opstregning af badmintonketchere

Hos KetcherXperten er vi eksperter i opstrengning af badmintonketchere, og vi hjælper bl.a. OL guldvinder Viktor Axelsen og andre professionelle Yonex spillere. Til opstrengning af badmintonketchere bruger vi kun den bedste teknologi fra det japanske mærke Yonex som automatisk måler venstre og højre vægt, totalvægt og statisk balance - alt bare ved at placere en ketcher på vores svingningsvægt.

Vores Yonex svingningsvægt indeholder det kendte “skivebremse” system, som også bliver anvendt i biler og fly, og som giver mulighed for hurtig og præcis opstrengning.
Læs mere om opstrengning her Ketcher Rådgivning

Brug for rådgivning?

Hos KetcherXperten står vi altid klar til at tage en snak med dig om vores badminton udstyr, eller om nogen af vores andre produkter. Vi forhandler nemlig også udstyr til sportsgrenene tennis, padel tennis og vi har gennem vores leverandører adgang til en enorm pallette af badmintonprodukter.

Du kan tage direkte kontakt til os på +45 60 22 75 53 eller på [email protected]. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken på Peter Bangs Vej 97, 2000 Frederiksberg.