Badmintonsko

Hos KetcherXperten går vi rigtigt meget op i vores badminton sko! Et par gode badmintonsko kan være med til at forebygge skader og tage nogle af de stød, som blandt andet kan påvirke dine knæ, ryg og lænd.

Vi har altid et stort udvalg i badmintonsko hos KetcherXperten, for at kunne ramme præcis det par, der passer bedst til din fod. Vi stræber os på kun at sælge kvalitets badmintonsko til vores kunder og har derfor samarbejde med: Yonex som gør vi kan tilbyde et bredt sortiment af top badmintonsko til vores kunder.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Yonex Badmintonsko

Badmintonsko er det vigtigste udstyr vi har med på banen i vores sport badminton.
Da badminton sporten kun bliver hurtigere og hurtigere, stiller det naturligvis også større krav til de badminton sko vi spiller i.
Der findes utroligt mange forskellige badmintonsko med, hvert sine egenskaber til at gøre badmintonbanen god for spilleren.
Først og fremmest skal du tænke over:

Niveau:

Nybegynder / Hobby.

Er du nybegynder til badminton eller en glad motionist som kun spiller 1-2 gange om ugen, behøver du nødvendigvis ikke altid at købe de badmintonsko som du ser stjernerne i fjernsynet spiller i.
Mange af de badmintonsko som du ser de professionelle badmintonspillere, spille i er fremstillet og lavet ud fra, hvad gør, de kan præstere maksimalt på badmintonbanen.
Det betyder samtidig også at visse badmintonsko er lavet af materialer der er lette, for at spilleren skal kunne bevæge sig hurtigere, det kan tilgængel gå udover stødarbsoberingen.
Som nybegynder eller hobbyspiller har du som ofte brug for et par badmintonsko med god stødabsorbering til at tage fra for kroppen og de stød det giver at spille, samtidig med at du sikkert også kan bruge noget anti twist i badminton skoen, så du ikke skader din fod.

Turneringsspiller.

Træner du en 2-4 gange om ugen, samtidig med turneringer og holdkampe, udsætter du din badmintonsko for mere træning og kamp end en motionist ville gøre.
Den badmintonsko som du derfor skal vælge er en, som giver dig god støtte til din ankel for det første og har god stødabsorbering. Yonex har blandt andet deres "Power Cushion" i badmintonskoene, som er med til at give dæmpning i din badmintonsål og derved give din krop bedre støtte og ro til at kunne træne igennem uden at få skader.
Derudover skal du som turneringsspiller tænke over, hvor meget du bruger din badmintonsko, spiller du bare 3 gange om ugen, samt turneringer holder din badmintonskos absorbering ikke mere end højst 1,5 år, hvorefter du bør skifte den.

Forskellige modeller:
Vi sætter meget fokus på den rigtige badmintonsko hos KetcherXperten når du handler hos os.
Så husk at tjekke om den badmintonsko du køber passer til netop din fod. Der findes både brede badmintonsko og flade badmintonsko, badmintonsko som har høj vrist og badmintonsko med bedre stødabsorbering end andre.
Har du spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe eller skrive til vores eksperter, som meget gerne vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige badmintonsko til netop dit niveau og behov.

Tænk derudover også over, hvilke badminton sokker du spiller i, da de også kan være med til at gøre en stor forskel.
Du kan se vores udvalg af badmintonsokker til herre og damer ved at klikke Her
Udover badminton sko og sokker, så har vi en masse andre produkter som f.eks. Badminton Ketchere og Badminton Tasker.