Badmintonbolde & Fjerbolde

 Vi fører kvalitetsfjerbolde og Nylonbolde fra Yonex.

Vi opbevarer alle vores fjerbolde i fugtskab, som gør at vores badmintonbolde altid er friske og lige til at spille med.

Der er meget stor forskel på kvaliteten af badminton fjerbolde, både når det kommer til kvalitet, holdbarhed og pris, der er også forskellige sorter af fjer, som man bruger til at lave fjerboldene og vi har naturligvis det hele her hos KetcherXperten.dk

Læs mere Læs mindre

13 varer

Faldende orden
pr. side

Badmintonbolde | Fjerbolde

Badminton fjerbolde findes i mange forskellige typer og kvalitet.
Hos KetcherXperten lægger vi stort arbejde i at sørge for vi kun leverer kvalitets fjerbolde til vores kunder, og derfor ligger alle vores fjerbolde også i et fugtskab, så de er friske og klar til spil, når i har brug for det.
Et fugtskab fungerer på den måde at man lægger fjerboldenen ind i skabet, hvor de gerne skal ligge i 2 uger før de må blive solgt, på den måde kan vi sikre vores kunder at fjerbolde købt hos KetcherXperten er friske og har den holdbarhed og flugt de skal have.
Hvis man køber fjerbolde og badmintonbolde fra en butik eller forhandler der ikke har fjerboldene i fugtskab, så køber du med stor sikkerhed fjerbolde der er tørre og derved går i stykker meget hurtigere end normalt, så tjek altid op på, hvordan fjerboldenen er behandlet, der hvor i gør jeres normale køb, ellers snyder i jer selv.

Forskellige fjer typer og kvalitet.
Med fjerbolde hænger kvalitet og pris altid sammen.
En fjerbolde til 300,- pr dusin vil både have længere holdbarhed men også flyve bedre igennem luften.
Dette skyldes at på de dyre fjerbolde bruger man gåsefjer, og på de lidt billigere fjerbolde bruger man andefjer.
Forskellen på de to typer fjer er ganske nem at forklare, da fjer fra gåsen er en stærkere fjer end fra en and, og derfor kan holde til en del mere fra spillernes side.
Derudover, hvis du køber top fjerbolde fra Yonex, så vil de bedste af deres fjerbolde altid være lavet i hånden og ikke på en maskine. Dette gøres fordi kun de bedste fjer fra gåsen bliver brugt til netop disse badmintonbolde og man vil sikre sig kvaliteten er den bedste i verden.

Hvad skal du købe?
Hos KetcherXperten går vi altid efter at sælge den rigtige fjerbold, til det rigtige niveau.
Spiller du med vennerne en gang om ugen og det er rent hyggespil, vil vi anbefale at man for eksempel køber Yonex Aeroclub TR
Spiller du derimod flere gange om ugen, eller er du en klub der bruger dem til træning, kan man spare meget ved at opgradere og tage en fjerbold lavet af gåsefjer for at få den forlængede holdbarhed, her ville vi altid anbefale Yonex Aerosensa 30 Fjerbolde
Så afstem gerne med dem du spiller med, om hvilket niveau i kunne tænke jer at spille med af badmintonbolde, der er en hel del spilleglæde at hente i at spille med en bedre fjerbold, da den giver en bedre og mere præcis flugt og holdbarheden vil give meget mere spil med samme fjerbold.

Har du spørgsmål eller andet, så ring eller skriv endelig til vores badmintoneksperter, vi står klar hele dagen til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer bedst muligt.

Søger du andre ting til at oppe dit badminton spil. Så tag et kig på vores Ketchere og Greb.