Opstrengning I Butik

KetcherXperten har den bedste opstrengningsservice

Med sammenlagt mere end 50 års erfaring inden for opstrengning af badmintonketchere, har vi i KetcherXperten etableret os som den førende og bedste opstrengningsservice på markedet.

Hos os kan du være 100% sikker på, at vores professionelle opstrengere sørger for, at din ketcher får den optimale opstrengning både hvad angår strengetype og hårdhed.

Du vælger helt selv antal kilo og streng der skal i ketcheren – men du kan stadig få gode råd og hjælp af os i forretningen.

Vores maskiner

I KetcherXperten strenger vi op på de bedste og dyreste elektroniske maskiner på markedet – som alle er udstyret med det nyeste ”pre-stretch” system. ”Pre-stretch” systemet trækker strengene op til 15% ekstra ud end de angivne kilo, hvorefter maskinen går tilbage til de indstillede kilo. Denne teknologi sikrer, at man ikke taber spænding i sin opstrengning – hvor der normalt kan mistes op til 20% af spændingen, når man får strunget op på billige og dårlige ”hjemme-maskiner”. Det er denne kvalitet som har gjort, at vi strenger op for landsholdsspillere som Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Carsten Mogensen, Mads Kolding, Anders Skaarup, Kim Astrup mfl.

Maskinerne er af mærkerne Yonex og Victor, og giver et 100% nøjagtig og ensartet træk hver gang man strenger. Dette sikrer, at man som kunde kan regne med, at vores opstrengninger er lige præcise hver gang, og vores opstrengere sætter en ære i, at man kan stole på vores kvalitet.

De forskellige opstrengninger og deres betydning for spillet

Når man skal have strenget sin ketcher op er der flere ting man skal tage stilling til – såsom hvilken streng og hvor hård man vil have sin ketcher (hvor mange kg. der skal i).

Ift. strengevalget er det ofte sådan, at jo tyndere en streng man vælger, jo mere power er der i strengen, men jo mindre holdbarhed har den. Tyndere strenge har der ud over også den bedste føling og kontrol, og badmintonspilleren får mere feedback ned igennem ketcheren.

Man skal ydermere tage stilling til, hvor hårdt ens ketcher skal strenges op, og her er der nogle generelle tips til, hvilken hårdhed man skal vælge:

9-10 kg.:   Typisk standard kg. til motionister og unge som spiller 1-2 gange om ugen.

11-12 kg.: Dette antal kilo i ketcheren henvender sig til den bedre spiller, som allerede har en del power i sine slag, og som ønsker mere føling og kontrol i slagene.

13-15 kg.: Når man er oppe i disse kilo, så kræver det en super teknik, da sweet-spottet i ketcheren er på størrelse med en 2-krone. Det er derfor oftest professionelle eller divisionsspillere som benytter så hårde opstrengninger.

(Det skal understreges, at kun de færreste ketcherproducenter giver garanti på deres ketcheres brudstyrke, såfremt ketcheren er strunget op med over 11 kg!!!).

I KetcherXperten er vi klar over, at alle er badmintonspillere er forskellige og har forskellige behov og spillestile. Så kig ind og få en kvalificeret snak om, hvordan vi kan lave den perfekte opstrengning netop til dig.

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)