Badmintontasker

Hos KetcherXperten.dk finder du altid den helt rigtige badmintontaske.

Vi har badmintontasker af mærkerne: Yonex og RSL til nettest skarpeste priser.

Vi har mange forskellige modeller både til børn og voksne, så står du og mangler en stor badminton taske, eller en lille til børnene, så har vi det altid her hos KetcherXperten.dk

Tilbud
YonexProKetchertaskeHvidGuld-20
Pris: 1.600,00 kr
Specialpris 1.499,00 kr
Tilbud
YonexTeamKetchertaske-20
Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 849,00 kr
Tilbud
YonexTeamKetcherbagBlack-20
Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 849,00 kr
Tilbud
YonexTeamBackpackBlackYellow-20
Pris: 600,00 kr
Specialpris 499,00 kr
Tilbud
YonexActiveRygsk-20
Pris: 700,00 kr
Specialpris 549,00 kr

Badmintonbag | Badmintontaske | Badmintonrygsæk

Hos KetcherXperten elsker vi at få nye badmintonbags, både fordi der er så mange forskellige at vælge imellem, men også fordi at alle har, hver deres behov, hvad angår størrelse og brug.

Er du turneringsspiller og træner mange gange om ugen, så har du nok brug for en stor badmintontaske, turneringsspillere har ofte mange badmintonketchere i deres badmintonbags og bruger derudover også meget plads til greb, sokker, tøj osv.

Er du derimod en hobby badmintonspiller, har du helt sikkert et helt andet behov for en badmintontaske, du kan sikkert godt nøjes med at have en 2 rums badmintontaske, hvor dine ketchere kan ligge i det ene rum og tøj og sko kan være i det andet.

Er du ny til badminton kan det godt være en forvirrende verden at komme ind i, og du skal helt sikkert finde ud af, hvilket behov du har for blandt andet tasker.

Som nybegynder eller junior spiller kan du ofte nøjes med en badminton rygsæk, som er designet til at tage med i skole, og så direkte til badminton træning efter. Der er altså plads til det hele i den og den er let at have på ryggen og cykle med.

Vi har heldigvis det hele her hos KetcherXperten.dk.

Vi leverer badmintonbags fra mærkerne: Yonex og RSL og står inde for de badminton tasker vi sælger da vi selv har testet dem.

Hvis du leder efter en speciel størrelse badmintontaske, til at holde Badminton Ketchere eller andre ting, så står der på hvert enkelt produkt, hvad der kan være i og hvor meget plads der er.

Ellers kan du altid ringe eller skrive til vores badmintoneksperter, som står klar til at hjælpe dig.