Beerpong Bolde

Pris: 80,00 kr
Specialpris 59,00 kr
  • Køb 2 for 100 og spar 16%
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Beerpong bolde til den fødte beerpong vinder: Stiga Joy


Stiga Joy - Beerpong Bolde
Stiga er et populært svensk mærke, der ikke kun laver udstyr til bordtennis. Til tider laver de også ændre produkter som for eksempel disse bolde til beerpong. Derfor er disse bordtennisbolde ideelle til den forbruger, der ikke vil gå på kompormis, når det kommer til kvalitet - ikke engang når spillet er beerpong.

Disse Stiga Joy beerpong bolde er bordtennisbolde, der normalt bliver benyttet til at spille med i hjemmet eller undendørs. Dette er fordi, de er en smule tungere end normale bordtennisbolde. Dog bliver disse bordtennisbolde også flittigt benyttet og købt meget til brug til beerpong, hvor målet er at kaste de små bolde i krus med drikkevarer. Her egner Stiga Joy bordtennisboldene sig rigtig godt.

Der er fire bordtennisbolde i pakken. I denne pakke er de fire bolde i fire forskellige farver, så man kan se forskel på boldene.

Så om du skal bruge nogle gode bolde til sommerhuset, eller om du skal holde en beerpong turnering til den næste fest, er disse bordtennisbolde perfekte til formålet.

Lige meget om du vil bruge disse bolde til bordtennis eller beerpong, så er du garanteret bolde i højeste kvalitet, når du vælger Stiga Joy bordtennisbolde.

Når du bestiller dine Stiga Joy bordtennisbolde fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet. På den måde kan du hurtigere tage dine bolde med ned i klubhuset eller til festen - lige meget hvilket spil de skal bruges til.

Ønsker du mere rådgivning fra KetcherXperten? Så ring på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores medarbejdere. Så hjælper de dig i mål med dine behov og ønsker, når det kommer til bordtennisbolde. Du kan også besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at vejlede dig.