Butikken og Åbningstider

KetcherXperten er en specialforretning som er ejet af Carsten Mogensen og Søren Nielsen. 

Butikkens hensigt er at give den bedst mulige rådgivning vedrørende køb af badminton-, tennis-, squash-, padeltennis-, og bordtennisudstyr i Danmark, samt yde en god service til vores kunder både i vores butik og på vores webshop.Butikken på Frederiksberg bliver til daglig drevet af Morten Olsen og Frank Vilholt-Johannsen, og begge har stor erfaring med ketcherprodukter.
Morten har været med lige fra starten, da Søren Nielsen og Carsten Mogensen åbnede den forrige butik sammen i Greve - men denne er nu lukket!


Morten har selv spillet badminton i lidt over 21 år og har siden han var 14 år gammel, arbejdet inden for badmintonbranchen, hvor han blandt andet har været ansat hos både Yonex og .
Morten er en meget smilende og glad person, som elsker at hjælpe kunderne med at gøre det rigtige køb - og har igennem mange år i branchen en stor viden omkring både badminton, tennis og squash. Så står man og savner råd eller har spørgsmål, kan man altid opsøge ham på Frederiksberg og få den hjælp man ønsker. 

Som uddannet elitebadmintontræner har Frank mange års trænererfaring fra forskellige store og små klubber i Danmark, og har selv spillet badminton på højt plan. Som ung spillede han meget tennis, og blandede sig med de næstbedste i Danmark inden valget faldt på badminton.
Frank har sin store passion indenfor badminton- og tennisudstyr og ved alt omkring ketchere, sko m.m. Han kan grundet sin store erfaring svare på alt man skulle have af spørgsmål omhandlende badminton, tennis og squash.
Som person er Frank altid smilende og glad og elsker at hjælpe kunder med deres køb på den bedst mulige måde. At kunderne får det helt rigtige med hjem, er hans højeste prioritet.
Hvis man skulle have spørgsmål vedrørende noget omkring butikken, eller rådgivning omkring køb af ketchere og andre ting - står Frank altid til rådighed.

FREDERIKSBERG:

Peter Bangs Vej 97
2000 Frederiksberg
Tlf. 60 22 75 53
E-mail: Mo@KetcherXperten.dk

Åbningstider i Frederiksberg

Mandag - 10-18
Tirsdag  - 10-18
Onsdag - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag -  10-18 
Lørdag  - 10-14
Søndag - Lukket

Helligdage - Lukket

 

Bank
Bank: Skjern Bank
Reg nr.  7780
Konto nr. 0002379345
CVR-nummer: 36909870