Butikker og Åbningstider

KetcherXperten er en lille kæde på to specialbutikker, som er ejet af Carsten Mogensen og Søren Nielsen. Butikkernes hensigt er at give den bedst mulige rådgivning vedrørende køb af badminton-, tennis- og squash-udstyr i Danmark, samt yde en god service til vores kunder både i vores butikker, samt på vores webshop.

GREVE:

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Tlf. 60 22 73 53
E-mail: Fj@KetcherXperten.dk


Vores butik i Greve er bestyret af Frank Johannsen, som er den nyeste ansatte i KetcherXperten og står med den daglige drift af den afdeling.
Som uddannet elitebadmintontræner har Frank mange års trænererfaring fra forskellige store og små klubber i Danmark, og har selv spillet badminton på højt plan. Som ung spillede han meget tennis, og blandede sig med de næstbedste i Danmark inden valget faldt på badminton.
Frank har sin store passion indenfor badminton- og tennisudstyr og ved alt omkring ketchere, sko m.m. Han kan grundet sin store erfaring svare på alt man skulle have af spørgsmål omhandlende badminton, tennis og squash.
Som person er Frank altid smilende og glad og elsker at hjælpe kunder med deres køb på den bedst mulige måde. At kunderne får det helt rigtige med hjem, er hans højeste prioritet.
Hvis man skulle have spørgsmål vedrørende noget omkring butikken, eller rådgivning omkring køb af ketchere og andre ting - står Frank altid til rådighed.

Åbningstider i Greve

Mandag - 10-18
Tirsdag  - 10-18
Onsdag - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag -  10-18 
Lørdag  - Lukket
Søndag - Lukket

Helligdage - Lukket


FREDERIKSBERG:

Peter Bangs Vej 97
2000 Frederiksberg
Tlf. 60 22 75 53
E-mail: Mo@KetcherXperten.dk

Butikken på Frederiksberg bliver til daglig drevet af Morten Olsen, som har været ansat i KetcherXperten som butikchef i lidt over 2 år.
Morten har været med lige fra starten, da Søren Nielsen og Carsten Mogensen åbnede butikken sammen i greve, og han stod selv i butikken i greve indtil for nylig, da KetcherXperten åbnede sin butik nummer to på Frederiksberg. 
Morten har selv spillet badminton i lidt over 21 år og har siden han var 14 år gammel, arbejdet inden for badmintonbranchen, hvor han blandt andet har været ansat hos både Yonex og RSL.
Morten er en meget smilende og glad person, som elsker at hjælpe kunderne med at gøre det rigtige køb - og har igennem mange år i branchen en stor viden omkring både badminton, tennis og squash. Så står man og savner råd eller har spørgsmål, kan man altid opsøge ham på Frederiksberg og få den hjælp man ønsker.

 

Åbningstider i Frederiksberg

Mandag - 10-18
Tirsdag  - 10-18
Onsdag - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag -  10-18 
Lørdag  - 10-14
Søndag - Lukket

Helligdage - Lukket

 

Bank
Bank: Skjern Bank
Reg nr.  7780
Konto nr. 0002379345
CVR-nummer: 36909870