Sportstape 2 CM

50,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Beskyt fingrene, ankler, fødder m.m., når du spiller tennis - brug denne Sportstape 2 CM


Sportstape 2 CM
Denne Dream Tape sportstape er til alle dem, der ønsker lidt ekstra beskyttelse, når de spiller tennis.

Denne sportstape er 2 centimeter i bredden. Denne tape er perfekt til enten at beskytte fingrene med eller til at tape ankel, fod eller andet op med. Den professionelle spanske tennisspiller, Rafael Nadal, bruger for eksempel sportstape til at beskytte fingrene, når han spiller. Derfor er tapen helt ideel til at mindske eller begrænse eventuelle skader, du kan påføre dig på banen under kamp eller til træning. 

Denne sportstape klistrer perfekt, og den er derfor ideel for sportsudøvere. Den klistrer på bagsiden af tapen, og den falder ikke af, når du sveder. Den falder heller ikke af, hvis du på anden vis har vand på kroppen.

Denne sportstape er også den mest brugte sportstape på markedet.

Er du i tvivl om hvilket tilbehør, du mangler, til at optimere dit spil på banen? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere. Her får du en snak om, hvilke behov du har, så du kan få afklaret, hvilket tilbehør du skal bruge. Så er du sikker på, du efterfølgende får bestilt det helt rigtige udstyr hjem.

Vil du se vores tilbehør til tennis i virkeligheden? Så besøg os i vores fysiske KetcherXperten butik i København. Butikken ligger på Frederiksberg, og her står der medarbejdere klar til at tage en snak om alt tilbehør til tennis. Når du får personlig vejledning, kan du også være sikker på, du kommer hjem med det udstyr, der matcher dine ønsker, dine behov og din spillestil.

Husk, at du får hurtig levering med i prisen, når du bestiller dit nye udstyr til tennis hjem fra KetcherXpertens webshop.