Sportstape 4 CM

50,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Beskyt din krop, når du spiller ketchersport, med denne Sportstape 4 CM


Sportstape 4 CM
Vil du beskytte din krop bedst muligt, når du er til træning eller kamp? Så er det måske lige netop sportstape, du skal have fat i. 

Dene sportstage er 4 centimeter i bredden, og den bliver mest benyttet til ankler eller knæ. Der bliver tapen brugt, hvis man har en lille forstrækning, eller man normalt taper sig op.

Der er klister på den ene side af denne sportstape, så den ikke falder af eller løsner sig, når du er til træning eller til kamp. Det gør sportstapen helt perfekt egnet til sportsudøvere.

Hos KetcherXperten er denne sportstape den mest solgte sportstape, vi har, i vores sortiment. Dette er blandt andet grundet dens gode evne til at sidde godt fast til spilleren uden at skabe ubehag, hvor tapen er klistret fast.

Hvis du har diverse skavanker, eller hvis du vil undgå en skade, er denne sportstape helt ideel som en del af det udstyr, du har med, når du skal spille ketchersport.

Er du i tvivl om hvilket udstyr, der er nødvendigt for dig, når du skal udvikle dit spil? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere. De hjælper dagligt vores kunder, så de får bestilt det helt rigtige udstyr hjem. 

Hvis du hellere vil besøge vores fysiske KetcherXperten, kommer du bare ind til os på Frederiksberg. Her kan du se hele vores sortiment i virkeligheden, så du er sikker på, det er det helt rigtige udstyr, du kommer hjem med. 

Bestil din Sportstape 4 CM allerede i dag, så du hurtigt kan stå med dit nye udstyr fra KetcherXpertens webshop i hånden. Hos os kan du nemlig få hurtig levering, når du bestiller dine produkter.