Dunlop Aero Star

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Høj kvalitet og endnu mere power - køb dit Dunlop Aero Star padel bat hos KetcherXperten.


Dunlop Aero Star


Dette Dunlop Aero Star padel bat er designet med en diamantformet hovedform. Derudover er padel battet designet i japansk carbon og inkluderer en masse teknologier, der gør spillet endnu federe at spille. Lige præcis det japanske carbon er brugt i ramen for at øge performance, styrke og holdbarhed. Der er også brug carbon i padel battets overflade, så du får et elastisk padel bat, der giver uovertruffen boldføling, spinpotentiale og kraftfulde slag. Med lige netop dette padel bat får du derfor en masse power i din slag samtidig med, du får øget din performance. 


Padel battet er designet i sorte, røde og grå farver. Den primære farve er sort, men det er især den røde farve, der skinner igennem. Den ses nemlig ved padel battets greb samt i Dunlops logo på padel battets front. Derfor får du et flot og iøjnefaldende padel bat, når du køber lige netop Dunlop Aero Star padel battet. 


Dette Dunlop Aero Star padel bat er unisex, hvorfor det kan benyttes af både kvindelige og mandlige padeltennisspillere. Derudover kan dette padel bat benyttes af alle spillere lige fra motionister til de mere øvede turneringspillere. 


Vil du gerne have mere rådgivning? Eller har du brug for vejledning til at finde det helt perfekte padel bat til lige netop dig og din spillestil? Så kom ned i vores butik på Frederiksberg. Her står vi altid klar til at hjælpe dig finde lige netop det padel bat, der passer bedst til dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så rådgiver vi dig, så du finder det ideelle pade bat.


Psst. Vidste du, du kan få dette padelbat hurtigt leveret, når du køber dit Dunlop Aero Star padel bat fra KetcherXperten? Bestil nu