Dunlop Aero Star Lite

1.399,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power og komfort - et padel bat fra Dunlop, der giver dig det hele. 


Dunlop Aero Star Lite




Vil du have et padel bat, der giver dig uovertruffen power og komfort i dit spil? Så er Dunlop Aero Star Lite lige noget for dig.

I dette padel bat fra Dunlop er der ikke sparet på materialer af højeste kvalitet. Derfor er det kun de lækreste materialer, der er brugt.

Selve Dunlop Aero Star Lite padel battet er designet med en diamantformet hovedform, og der er brugt teknologier, der øger kvaliteten af padel battet yderligere. Det er blandt andet brugen af 12K carbon, der giver et endnu mere slidstærkt og elastisk padel bat. Den japanske carbon giver også rammen på padel battet mere stabilitet og performance, så du er sikret overlegen styrke. Derfor får du også et padel bat, hvor boldfølingen og kraftoverførslen i dine skud er helt uovertruffen. 

Dette padel bat er lettere i vægt end den ordinære version samt pro-versionen. Det gør, du vil opleve, padel battet er mere komfortabel at spille med. Grundet den lave vægt er padel battet også nemmere at manøvrere. Det gør også, at det nemt kan benyttes fra alle spillere - lige fra motionisten til den mere øvede turneringsspiller. 

Kernen i padel battet er lavet i noget blødt skum, så du får den maksimale spillekomfort. Du går dog ikke på kompromis med power bare fordi, padel battet er lettere - tro os, når vi siger, der er rigeligt med power i dette Dunlop Aero Star Lite padel bat.

Padel battet er i sorte og røde farver, hvor den røde farve kommer mest til udtryk. Her er det nemlig logo, navn og detaljer ved grebet, der giver padel battet et helt unikt udtryk.

VIDSTE DU.... Du kan få leveret dit padelbat hurtigt, når du bestiller dette Dunlop Aero Lite padel bat fra KetcherXperten - Så hvad venter du på?