Dunlop Aero Star Pro

1.699,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Stabilitet, power og maksimal slagkraft - det er bare tre af nøgleordene, der beskriver Dunlop Aero Star Pro padel battet


Dunlop Aero Star Pro
Dette Aero Star Pro padel bat er designet af Dunlop, og den opmærksomme ville vide, dette padel bat flittigt bruges af den professionelle padeltennis spiller Ramiro Moyano.

Dette padel bat er designet i de bedste materialer af højeste kvalitet. Derfor er du også garanteret overlegen power, når du skyder padelboldene over på din modstanders banehalvdel. Det hjælper også kun dit spil, at dette padel bat er manøvrevenligt og har en overlegen boldføling, så du nemt kan spille lige netop det spil og bruge lige præcis den strategi, du bedst kan lide. 

Dunlop Aero Star Pro er et relativt tungt bat der er designet med en diamantformet hovedform. Derudover er overfladen på dette padel bat lavet af 12K carbon, så du er garanteret elasticitet, performance og holdbarhed. Selve rammen er lavet af japansk kulfiber, hvilket kun styrker padel battets performance i alle facetter. Mønsteret på dette Dunlop Aero Star Pro padel bat er også designet til at forbedre spinpotentialet. Derfor er padel battet også ideelt til de dygtige og kræsne padelspillere, der ønsker at spille med et padel bat af højeste kvalitet. 

Padel battet er designet i sort med grå og sorte detaljer på padel battet. De grå detaljer giver padel battet mere struktur, hvor de røde detaljer er det, der fanger øjet. Det er især Dunlops logo og padel battets navn i den røde farve, der fanger. Derudover er det sorte detaljer ved padel battets greb. Slutteligt er Ramiro Moyanons signatur også printet på padel battet, hvilket gør det helt unikt.

Når du bestiller dette Dunlop Aero Star Pro padel bat fra KetcherXperten, kan det hurtigt leveres til dig. Køb padel battet allerede i dag, og se dit spil blive forbedret for hver træning og hver kamp.