Dunlop Aero Star Team

1.199,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertrufne materialer og endnu mere power - Dunlops Aero Star Team padel bat giver dig det hele


Dunlop Aero Star Team
I dette padel bat er der ikke sparet på materialerne, der er af højeste kvalitet. Dette Dunlop Aero Star Team padel bat er designet med en diamantformet hovedform og med mellem densitets skum - helt nøjagtigt Pro EVA Core skum. Det betyder blandt andet, du får øget kontrol og boldføling i dit spil.

Dunlop har brugt japansk carbon i både rammen og overfladen på padel battet. Det betyder, du får et meget holdbart padel bat. 

Grundet padel battets design er der et forstørret sweet spot, så du blandt andet får en masse stabilitet og power i dine slag. Derudover er padel battets bro forstærket, så du får endnu mere stabilitet og kontrol. Den forstærkede bro gør også, luftmodstanden mindskes, når du skal skyde padelbolden over på din modstanders banehalvdel. På grund af padel battets hulmønster er det helt perfekt til både defensive og offensive slag. Derfor er det også brugt af både motionister og de mere øvede spillere. 

Dette Dunlop Aero Star Team padel bat er lidt tungere end Dunlop Aero Star Lite padel battet. Dette padel bat er unisex, så det kan bruges af mandlige og kvindelige spillere.

Dunlop har designet dette padel bat i sort, rød og blå. Den sorte farve er den primære farve. Den blå farve kommer til udtryk ved at indramme padel battet nede ved grebet samt ved forklaringen af teknikkerne brugt i padel battet. Den blå farve siger også struktur gennem et mønster i Dunlop logoet. Sidstnævnte logo er i en prangende rød farve, der også går igen ved detaljer på padel battets greb.

Hos KetcherXperten har vi altid hurtig levering. Det betyder, du hurtig kan stå med dit nye Dunlop Aero Star Team padel bat fra KetcherXperten i hånden.