Dunlop Blitz Elite

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Innovativ ramme, power og kontrol - få det hele med dette Dunlop Blitz Elite padel bat


Dunlop Blitz EliteDette padel bat er fra det populære mærke Dunlop, og det er designet med en helt unik og innovativ ramme.

Dunlop Blitz Elite padel battet er designet med en hybrid hovedform, og designet og teknologierne i padel battet gør, du får uovertruffen power og kontrol, når du spiller med dette padel bat. Selve rammen er mere holdbar og stærk grundet det materiale, rammen er lavet i - nemlig Graphite. Derudover kan du få stærkere og hurtigere slag med lige netop dette padel bat. Dunlop Blitz Elite padel battet er også lavet af skum med medium densitet, så du får god komfort og rebound med lige netop dette padel bat. Grundet hulmønstret får du også bedre boldføling og kraftoverførsel i dine slag. Den ru overflade, der er inkorporeret i padel battet, gør også, der er et overlegent spin-potentiale. 

Dette Blitz Elite padel bat fra Dunlop er unisex, hvilket betyder, det kan benyttes af både mandlige og kvindelige spillere. Derudover er padel battet egnet til alle lige fra de let øvede spillere til de øvede.

Dette padel bat er primært designet i sort, men har detaljer af både blå og grøn. Den blå farve kommer til udtryk i små detaljer på padel battet. Det er blandt andet i forklaringen på de teknologier, der er brugt i padel battet, hvor den blå farve bruges. Den grønne farve bruges over grebet, samt på grebet, hvor det også slynger sig om som en spiral. Selve Dunlop logoet er også printet på dette Dunlop Blitz Elite padel bat i den iøjnefaldende grønne farve. Alt i alt gør neonfarverne padel battet meget iøjnefaldende, og det er derfor helt perfekt til dem, der tør at skille sig ud.

Køb dette Dunlop Blitz Elite padel bat allerede i dag, og få det hurtigt leveret til dig.