Dunlop Competition Squash

40,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Squashbold i høj kvalitet: Dunlop Competition Squash


Dunlop Competition Squash


Dunlop er et britisk firma, der laver mange forskellige produkter. Og det gælder blandt andet squashbolde. Her er det især kvaliteten på Dunlops produkter, der trækker populariteten helt i vejret. 


Denne Dunlop Competition Squash bold er en pakke, der indeholder en enkelt bold. Denne bold er ideel til de mere øvede spillere. Den kan også bruges af squashspillere, der er på et solidt mellemniveau. Derudover hopper denne bold lidt højere end en standard bold. Da den hopper lidt højere, er den også en smule lettere at spille med. Derudover er denne squashbold designet til at være i luften 10% længere tid end Pro bolden fra Dunlop. 


Er du i tvivl om hvilken bold til squash, der passer bedst til dig og din spillestil på banen? Så er du som altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere hos KetcherXperten. Udover en webshop har vi også en fysisk butik på Frederiksberg i København. Ligesom webshoppen hedder den også KetcherXperten, og her står vores kompetente medarbejdere dagligt og hjælper vores kunder i mål med de ønsker, de har, til når de spiller squash. Det er også nede i butikken, du kan se alt vores udstyr til squash i virkeligheden. På den måde kan du se og mærke produkterne, inden du køber dem med hjem.


Er det lige netop denne bold, du står og mangler til at optimere dit spil på squashbanen? Vælg antal af bolde, du ønsker, her på siden, og bestil dine nye squashbolde hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag.


Husk, at du får hurtig levering med i prisen, så du snart kan tage dine nye bolde med ud på banen for at optimere dit spil.