Dunlop Intro Squash

32,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Bolden til dem, der ønsker at få en god start med squash: Dunlop Intro Squash


Dunlop Intro Squash
Denne Dunlop Intro Squash bold er designet, udviklet og produceret af det populære britiske mærke, Dunlop. Det har opnået sin popularitet grundet den høje kvalitet, der er, i alle deres produkter.

Denne Dunlop Intro Squash bold er ideel til nybegynderen, der lige er startet med at spille squash. Denne bold er den af Dunlops bolde, der hopper mest. Derfor kan du være garanteret en masse spil med denne bold. Da den hopper mest, giver den også en god hjælp.

I denne pakke er der en bold, og bolden er designet i en sort farve. Derudover er denne bold lavet i gummi. Det betyder også, den hopper bedst, når den er slået varm under træning eller til kamp.

Denne Dunlop Intro Squash bold er ideel til at få sat i gang i din squash-karriere, da du hurtigt kan lære spillet at kende med denne bold. Derfor vil du også hurtigt kunne finde ud af hvilken spillestil, du har. Det er på sigt også med til at forbedre dit spil, så du ved, hvor dine styrker og svagheder ligger i spillet. Derudover er denne bold 12% større end normale turneringsbolde. Den har ofte også længere tid i luften end for eksempel pro bolden, der er til de mere øvede spillere.

Besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, hvis du ønsker mere rådgivning eller vejledning. Så sørger vi for, du får det rigtige udstyr med hjem. Alternativt kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 for at få rådgivning over telefonen. 

Bestil din Dunlop Intro Squash bold fra KetcherXpertens webshop allerede i dag. Hos os kan du også få hurtig levering, så du snart kan stå med dine nye bolde i hånden.