Dunlop Padel Taske

Pris: 600,00 kr
Specialpris 499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Rummelig og flot padeltaske: Dunlop Padel Taske


Dunlop Padel Taske
Denne taske til dit padeludstyr er designet, udviklet og produceret af det populære engelske mærke Dunlop. Den nyeste padel bag fra Dunlop har to store rum. Det betyder, der er plads til flere bat samt sko og skiftetøj.

Dunlops nye padeltaske er lavet i et lækkert let design, som gør den behagelig at have på ryggen, uden den sidder og generer en. Derudover kommer den nye padelraske med to stropper til at tage over skulderen, så den er let at transportere fra kamp til kamp. Det betyder også, den er let at cykle med, når du har tasken med dit udstyr med på farten.

Denne Dunlop Padel Taske er også designet i sort. Derudover er der gule og hvide designelementer. Dunlops helt unikke og flotte logo er printet i hvidt, og de gule designelementer ses omkring de to lynlåse øverst samt omkring logoet.

Når du bestiller din nye Dunlop Padel Taske fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig leveirng med i købet.

Psst. Vidste du, vi har en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg? Her kan du altid komme ned og besøge butikken og opleve de forskellige produkter fra Dunlop i virkeligheden. Så kan du selv tage og føle produkterne, og se, hvilke der er noget for dig. Hvis du har brug for yderligere rådgivning, står vi også klar i den fysiske butik, så du får den vejledning, du har brug for. På den måde er vi sikre på, du får det udstyr, der passer bedst til dig, dit behov og din spillestil.

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske KetcherXperten butik? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Så er du sikker på, det, du bestiller hjem, er lige noget for dig.