Dunlop Pro Squash

40,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Den ultimative squashbold til spillere i hele verdenen: Dunlop Pro Squash bolden


Dunlop Pro Squash


Dunlop er et populært britisk mærke, der i flere år har lavet udstyr til blandt andet squash. Dunlop har lavet meget udstyr, og det inkluderer tasker, ketchere og bolde. Det gælder også denne Dunlop Pro Squash bold.


I denne Dunlop Pro Squash pakke får du en squashbold, og denne bold bruges i mange forskellige internationale turneringer på tværs af kloden. Denne bold er produceret i noget slidstærkt gummi, der garanterer, bolden har en lang levetid. Derudover er denne bold også en af de mest benyttede squashbolde i hele verden. Dette er nemlig også en af standard boldene, der bliver brugt, når der bliver spillet squash.


Denne Dunlop Pro Squash bold er derfor ideel til de spillere, der ikke vil gå på kompromis, når det kommer til kvalitet. Det gælder ikke kun på deres ketchere, men også deres tilbehør og udstyr på banen.


Har du brug for yderligere vejledning? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 for at få yderligere gratis vejledning, så du er sikker på, du får det helt rigtige udstyr, til når du skal ud og spille på banen - enten til kamp eller til træning. Det er nemlig essentielt, du får udstyr, der passer til dig og dine behov - ellers er det ikke sikkert, du får det ud af dit spil, du ønsker. 


Vil du se og mærke denne Dunlop Pro Squash bold i virkeligheden? Så besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, og bliv guidet af vores kompetente medarbejdere, der hver dag står klar til at hjælpe vores kunder i mål, så de kommer hjem med det helt rigtige udstyr, der passer til dem, deres behov og deres spillesti. 


Bestil din Dunlop Pro Squash bold allerede i dag, så du snart kan stå med din nye bold i hånden.