Dunlop Progress Squash

40,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Opnå en god teknik og fremgang i dit spil med denne Dunlop Progress Squash bold


Dunlop Progress Squash


Denne Progress Squash bold er designet, udviklet og produceret af det britiske mærke Dunlop.


Denne bold til squash er 6% større end en standard bold. Derudover bliver den i luften 20% længere end pro bolden fra Dunlop. Derfor er denne bold helt ideel til dig, hvis du vil forbedre dit spil, eller hvis du spiller mere eller mindre for sjov i din fritid. Her er der nemlig fokus på forbedring af spillet samt at udvikle den rigtige teknik på banen - og det gælder både under træning og kamp.


Denne Dunlop Progress Squash bold er yderst holdbar, og den ydeevne er helt speciel. Det er også derfor, Dunlops squashbolde er så populære i hele verdenen.


Denne bold er designet i sort, og så er Dunlops logo printet på siden af bolden. I denne pakke er der i alt én bold. Derfor kan du også bestille lige præcis den mængde, du har brug for.


Er du i tvivl om hvilken bold, du skal bestille hjem? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og få den hjælp du har brug for. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, hvor vores kompetente medarbejdere dagligt står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr. Det er nemlig vigtigt, man får spillet med det rigtige udstyr, så man ikke får skader ved for eksempel at spille med den forkerte ketcher eller en for tung bold, der ikke hjælper til at forbedre ens spil på banen.


Bestil din nye Dunlop Progress Squash bold hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag - vi tilbyder hurtig levering, så du snart kan stå med dine nye bolde fra Dunlop i hånden.