Dunlop Rapid Power 2.0

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, fart og holdbart - Dunlops Rapid Power 2.0 padle bat


Dunlop Rapid Power 2.0


Er du ny til padelverdenen? Så er dette Dunlop Rapid Power 2.0 padel bat helt perfekt til dig, der vil have et padel bat i højeste kvalitet.


Dette Rapid Power 2.0 padel bat er designet af det populære mærke Dunlop, og når du spiller, er du garanteret en masse power og fart i dit spil. Deruover er det et padel bat, der er nemt at spille med, hvorfor det kan benyttes af alle spillere lige fra begyndere og let øvede til ungdomsspillere og motionister.


Dette Dunlop Rapid Power 2.0 padel bat er designet med en hybrid hovedform, der gør padel battet endnu mere kraftfuldt og lettere at spille med. Kernen er lavet af skum i medium-densitet, når slagene får endnu mere power. Derudover gør padel battets hulmønster at sweetspottet er endnu større i midten af padel battet. 


Både rammen og overfladen i dette padel bat fra Dunlop er lavet i et holdbart materiale - nemlig et stærkt grafit materiale. Derfor får du et padel bat, hvor du er garanteret uovertruffen performance. 
Dette padel bat fra Dunlop er designet i en stærk grøn neon farve samt med sort og grå/sølv detaljer. Den sorte farve er den primære farve på padel battet samt på grebet. Den grå/sølv farve er brugt til at printe Dunlops logo på padel battet, og den grønne neon farve bruges over grebet og ved logoet. Den bliver også brugt ved forklaringen af de teknologier, der er brugt i dette padel bat fra Dunlop.

Har du brug for mere vejledning? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg os i butikken på Frederiksberg. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du finder det perfekte padel bat, der passer til dig og din spillestil.