Dunlop Speed Ultra

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol, power og manøvrevenligt - tre nøgleord til at beskrive dette fede padel bat fra Dunlop Speed Ultra


Dunlop Speed Ultra
Nyt padel bat så du kan få optimeret dit spil? Så er dette Speed Ultra padel bat fra Dunlop lige noget for dig!

Padel battet er designet til både kvindelige og mandlige, og så er det designet med en rund hovedform. Derudover får du også mere power og boldføling med dette Dunlop Speed Ultra padel bat. Derudover er padel battet designet med et stort sweetspot. Det gør også, du får en masse kontrol med lige netop dette padel bat. Padel battet er også designet aerodynamisk, så du får en højere svinghastighed, der gør det nemmere for dig at reagere på defensive slag. Den ru overflade på Dunlop Speed Ultra padel battet giver også øget spin-potentiale. 

Generelt har Dunlop designet dette padel bat til at være yderst holdbart, så du får et slidstærkt padel bat. Padel battet kan desuden bruges af alle spillere lige fra begyndere til de lidt mere øvede motionister.

Dunlop har designet dette padel bat i farver sort, blå og rød. Den sorte farve er den primære baggrundsfarve, hvor den blå farve giver et unikt spil i farverne, da der er printet en række små blå prikker på tværs af padel battet. Den stærke blå farve går også igen, hvor padel battets teknologier er forklaret. Den røde farve fremgår i Dunlops logo samt over grebet. Grebet har også en rød spiral detalje, der gør, den 'røde tråd' er beholdt hele vejen igennem designet.

Er du ved at lægge padel battet i kurven, eller har du brug for mere rådgivning? Så besøg os i butikken på Frederiksberg, eller ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så rådgiver vi dig altid gerne! 

Vidste du godt, du får hurtig levering, når du køber dette Dunlop Speed Ultra padel bat fra KetcherXperten? Bestil det nu