Fila Campo TPM Tennissko

999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Flotte tennissko fra det populære mærke Fila

Fila Campo TPM Tennissko


Vil du forbedre dit spil yderligere ved at spille i nogle lækre tennissko? Så er disse Fila Campo TPM tennissko lige noget for dig. 


Disse tennissko er designet, udviklet og produceret af den sydkoreanske gigant Fila, der i flere år har lavet udstyr til brug på tennisbanen. Fila Campo er den nyeste Fila tennissko til herrer og damer, som kommer med ren grussål. Disse sko er designet i afdæmpede farver, herunder hvid og grå, hvor Fila logoet er tydeligt på siden af skoen.


Fila Campo TPM tennisskoen er en lækker tennissko, hvor der er fokus på høj komfort og pasform. Dette er til for at give den optimale støtte til spilleren på tennisbanen. Sålen i disse tennissko er en ren grussål, som gør, at man får den bedste føling med underlaget. Derudover gør skoen, at du står bedre fast og kan lave dit benarbejde bedre på grusset.


Fila Campo er en af de mest solgte og stilrene tennissko, vi har, i vores sortiment. Derfor er det også en af de sko, kunderne spørger meget efter. Det er derfor også en tennissko, vi klart kan anbefale, da den har alt det støtte, man skal bruge i en top tennissko. 


Find den helt rigtige størrelse til dig, og bestil din Fila Campo tennissko hjem allerede i dag. Hos KetcherXperten får du hurtig levering med i købet, så du hurtigt kan hoppe i dine helt nye og gode tennissko.


Har du brug for rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du vælger de helt rigtige tennissko? Så ring til os på 60 22 75 53, og snak med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.