Fila Vuckonic Visor Navy

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Udstyr der passer til dig og dine behov: Fila Vuckonic Visor Navy


Fila Vuckonic Visor Navy
Det sydkoreanske mærke, Fila, har i mange år lavet udstyr og tøj til ketchersport. Denne visor er ingen undtagelse.

Fila er populært verden over både grundet design og kvaliteten på de produkter, de tilbyder. 

Dette er et rigtig lækkert Vuckonic Navy visor fra Fila, som kan bruges, når du spiller tennis eller en anden form for ketchersport. Derudover kan den bruges til hverdag om sommeren, når solen bager.

Fila Vuckonic Visor Navy er lavet med Filas mesh materiale, som er med til at gøre visoret let og behageligt at have på. Derudover hjælper det også til at absorbere noget af det sved, som normalt ville dryppe ned i ansigtet, imens man spiller. 

Filas visor er lavet med one size fits all, hvilket betyder, at det passer til alle hovedformer. Det gælder lige meget, om man er barn eller voksen. Det kan nemlig spændes ind i nakken, så den passer perfekt til lige netop din hovedform.

Denne Fila Vuckonic Visor Navy er designet og produceret i en flot mørkeblå farve.

Besil din nye Fila Vuckonic Visor Navy visor hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag. Du kan få hurtig levering, så du snart står med dit nye udstyr fra Fila i hånden.

Er du i tvivl om hvilket udstyr, du skal bruge for at forbedre dit spil til træning eller kamp? Så kom ind i vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige udstyr med hjem. Det er også her, du kan se hele vores udvalg og prøve det i virkeligheden.

Har du ikke mulighed for at besøge vores butik, så kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere, der guider dig i mål.