Handelsbetingelser

KetcherXperten Anno 2015 ApS
CVR nr. 36909870
Peter Bangs Vej 97
2000 Frederiksberg
E-mail adresse: [email protected]
Telefonnummer: +45 60 22 75 53

Lån en testketcher

Du har mulighed for at komme forbi vores butik på Frederiksberg og låne en testketcher for et depositum på 200 kr. Ender lånet i et ketcherkøb, trækker vi de 200 kr. fra prisen.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra KetcherXperten. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og KetcherXperten.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra KetcherXperten. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra KetcherXpertens side, er denne af vejledende art. KetcherXperten indestår for at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra KetcherXperten anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS.
Alle ordrer på over 499,- leveres gratis til GLSPakkeshop
Leveringstid: 1-3 dage hverdage.

Risikoen for varen
Risikoen for varer købt i KetcherXperten overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Prismatch

Ved prismatch skal du blot indsætte link til hvor du har fundet produktet billigere i kommentaren til din ordre. Du kan også skrive en mail til os på [email protected] med oplysningerne.
Et prismatch kræver følgende:

1. Nordiske Webshops

 Prismatch gælder kun for Nordens onlinebutikker med et nordisk CVR-nummer og varelager placeret i Norden.


2. Identiske Varer

Den aktuelle vare skal være nøjagtig den samme, inklusive producent, farve, størrelse osv.


3. Dokumentation via Link

Dokumentation for prismatch skal fremlægges i form af et link til den pågældende vare.

 

4. Lagerstatus og Levering

Varen skal være på lager og klar til levering inden for 1-3 dage.


5. Inkompatibilitet med Rabatkoder

Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatkoder for den pågældende vare.


6. Undtagelser ved Begrænsede Tilbud

Prismatch gælder ikke for tilbud med begrænset antal eller tidsbegrænsning.


7. Minimum Prisfastsættelse

Prismatch gælder ikke for varer, der er prissat under vores kostpris.


8. Fragtindregning i Prisjustering

Vi tager højde for fragtomkostninger, når vi foretager prisjusteringer.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra KetcherXperten skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl skal du hurtigt rette henvendelse til KetcherXperten. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, KetcherXperten har stillet dig i udsigt

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Mastercard / Visa Elektron
- Dankort / VISA
- JCB, American Express
- Bankoverførsel til konto: Reg nr. 9070 Konto nr. 1633180500

Alle priser i KetcherXperten - på web-adressen http://www.KetcherXperten.dk - er inkl. Moms.
Alle rabatkoder gælder ikke på strengruller eller bolde.

Fortrydelsesret

KetcherXperten bytter dine varer i 30 dage. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ønsker du at bytte varen til en anden størrelse, skal du selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen og få fremsendt en ny. Forbrugeren har 14 dage til at meddele Ketcherxperten at du/i fortryder købet, og herefter skal varen / varerne sendes retur indenfor 14 dage.

Sikkerhed ved online betaling

Betaling med Dankort til KetcherXperten sker i samarbejde med Dan-domain og PBS ved hjælp af "SSL" (Secure Socket Layer). Betalingskortnummer og udløbsdato sendes til PBS i krypteret form. Uvedkommende kan ikke opsnappe informationer om dit betalingskort. Oplysningerne gemmes ikke af KetcherXperten.

 

Persondatapolitik (GDPR)

Hos KetcherXperten passser vi på dine data - og videregiver ikke aldrig informationer!

KetcherXpertens persondatapolitik ved køb af varer på vores hjemeside "www.ketcherxperten.dk" er blevet opdaterede med virkning fra den 24. maj 2018. Dette er gjort for at imødekomme de nye juridiske krav i forbindelse med persondataforordningen, der træder i kraft d. 25. maj 2018.
 
Opdateringerne handler blandt andet om, hvornår og hvordan vi anvender dine personlige oplysninger til at forbedre købsoplevelsen hos KetcherXperten, så du som forbruger føler dig i sikre hænder, når du handler hos os.
 
Du kan altid kontakte os via e-mail; [email protected], såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik.