Head Extreme Tour

Pris: 2.100,00 kr
Specialpris 1.299,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Stiv tennisketcher med en masse boldføling og touch - Head Extreme Tour


Head Extreme Tour
En tennisketcher fra det populære amerikanske mærke HEAD. HEAD producerer og designer en lang række udstyr til diverse sportsgrene, og tennisudstyr er ingen undtagelse. 

Denne flotte Head Extreme Tour tennisketcher er fra HEADs Extreme serie. Tennisketcheren er ideel til spilleren, der ønsker sig en stiv tour tennisketcher, der giver en masse boldføling og touch. Dette er også med til at give tennisspilleren en masse præcision i slagene på banen.

Denne Head Extreme Tour tennisketcher har en vægt på 305 gram, og ketcheren har en balance på 315 millimeter. Dette gør tennisketcheren mere hovedlet end de to andre ketchere i den samme serie fra Head.

I denne tennisketcher ligger der et 100 inch hoved i rammen, som derudover også er lavet i grafit og carbon. Den er designet og udviklet sådan for at gøre rammen nemmere og lettere at arbejde med.

Denne Head Extreme Tour tennisketcher egner sig både til motionister og til øvede tennisspillere.

Bestil denne Head Extreme Tour tennisketcher, og vælg enten ingen streng eller vælg mellem Syn Gut, Pro Line, Revolve og Alu Power. Du kan også helt selv vælge hårdhed. Her kan du vælge ingen hårdhed eller alt mellem 20 til 30 i hårdhed.

Når du bestiller produkter fra KetcherXpertens webshop, får du gratis levering ved køb over 800 kroner. Derudover giver vi som altid hurtig levering med i købet på 1 til 5 hverdage - så kan du hurtigt komme ud og dominere på banen.

Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg os i vores fysiske butik på Frederiksberg for at få rådgivning og vejledning, så du finder den tennisketcher, der passer bedst til dine ønsker, behov og spillestil. Vores kompetente medarbejdere står nemlig altid klar til at hjælpe dig i mål.