Head Hawk Touch (1,25)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol og boldføling med denne Head Hawk Touch (1,25) streng


Head Hawk Touch (1,25)
Denne streng er designet, udviklet og produceret af det amerikansk-østrigske mærke Head. Head har i flere år lavet udstyr til tennis og derfor kommer nu denne Head Hawk Touch (1,25) streng. 

Denne Head Hawk Touch (1,25) streng er 1,25 millimeter tyk, og du får i alt 12 meter streng, når du bestiller denne pakke hjem fra KetcherXperten.

Teknologierne brugt i denne Head Hawh Touch (1,25) streng betyder, du får en streng, hvor der er fokus på kontrol og boldføling. 

Strenget er designet og produceret i monofilament, hvilket positivt påvirker mængden af kontrol og boldføling, du får, på banen - og det gælder både under træning og til kamp.

Udover uovertruffen kontrol og boldføling vil du også opleve, du kan lave super gode spins med lige netop denne streng. Derudover er denne streng også super holdbar. 

Denne Head Hawk Touch (1,25) streng til tennis er helt ideel til de dygtige spillere - det gælder også turneringsspillere.

Når du bestiller denne Head Hawk Touch (1,25) streng til tennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet. Det betyder også, du hurtigt kan stå med din nye streng i hænderne. 

Skal denne streng bruges på din tennisketcher? Så kom ind i vores fysiske butik på Frederiksberg, og få opstrenget din tennisketcher, så den passer til dig, dine behov og din spillestil. 

Er du i tvivl om, om det er denne streng, du skal bestille hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere -  Her hjælper de dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem. Så er du også sikker på, du får bestilt det udstyr, der passer bedst til dig. Du kan også besøge vores fysiske butik, hvor du kan opleve udstyret til tennis i virkeligheden.