Head Hawk Touch 1.25

Pris: 1.500,00 kr
Specialpris 999,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol tennisstreng i høj kvalitet: HEAD Hawk Touch 1.25


Head Hawk Touch 1.25


Mangler du en tennisstreng af højeste kvalitet til at opstrenge din ketcher? Så er en streng fra HEAD helt perfekt til dig.


Amerikanske HEAD har i mange år lavet udstyr til tennis, hvilket også resulterer i et vist niveau, når det kommer til kvaliteten af strengen. Denne HEAD Hawk Touch 1.25 streng rulle er i alt 120 meter lang, og det er en monofilament tennisstreng. Det betyder, at det ikke er en spundet streng.


Denne HEAD Hawk Touch 1.25 streng har en tykkelse på 1,25 millimeter. Dette er en ganske standard tykkelse på en tennisstreng. Standarden ligger nemlig ofte imellem 1,20 millimeter til 1,3 millimeter i tykkelse. 


HEAD Hawk Touch 1.25 er en kontrol tennisstreng, som også giver spilleren en del føling med tennisbolden. Det gør det blandt andet også lettere at få noget præcision i slagene. Denne tennisstreng er derfor en super tennisstreng, der er passende til alle niveauser, og den før dig godt til de fleste spillere.


Vidste du, at når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du hurtigt og nemt står med dit tennisudstyr i hånden. Så kan du også endnu hurtigere komme ud og spille med dit nye køb på banen. Hos KetcherXperten tilbyder vi også opstrengning af din tennisketcher, hvilket betyder, du kan aflevere dit tennisketcher hos os, og så sørger vi for, du får den opstrengning, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.


Hos KetcherXperten vil vi også altid hellere end gerne rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med det rigtige udstyr. Det betyder, du kan ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder for at få hjælp. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, og få rådgivning af vores kompetente medarbejdere.