Head Instinct Lite (270G)

Pris: 1.799,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

En let ketcher hvor der ikke er gået på kompromis med power, komfort og kvalitet: Head Instinct Lite (270G)


Head Instinct Lite (270G)
Skal du have ny tennisketcher? Hvorfor så ikke bestille denne tennisketcher fra det populære amerikanske mærke Head.

Denne tennisketcher er fra Heads Instinct kollektion, og med denne ketcher er du garanteret mere komfort og power i dit spil. Sidstnævnte gøres muligt ved, ketcheren er meget tolerant og derfor også kan returnere energien fra bolden i dit slag. Derudover gør teknologierne brugt i denne ketcher, at ketcheren er utrolig nem at spille med.

Denne Head Instinct Lite (270G) er designet til spillere i alle aldre og niveauer, hvorfor den er ideel til en lang række spillere. 

Head Instinct Lite (270G) er designet i turkis og mørkeblå farver, og den er en af de letteste modeller. Tennisketcheren vejer nemlig omkring 270 gram uden opstrengning. Opstrengningsmønstret er 16X19, og ketcheren har et lidt større hoved og sweetspot, hvilket også betyder, du hurtigt og nemt kan slå til de bolde, der kommer over på din banehalvdel. Derudover vil du med denne tennisketcher opleve, at du får en del mere boldføling på banen.

Når du bestiller denne Head Instinct Lite (270G) tennisketcher, kan du selv bestemme størrelsen på grebet, strengen og hårdheden på din ketcher. Vælg mellem ingen streng, Syn Gut, Pro Line og Alu Power. Når det kommer til hårdhed, kan du vælge alt mellem 20 til 30 eller ingen hårdhed. Ved selv at vælge lige præcis det, du ønsker, er du med til selv at skræddersy din tennisketcher, så den matcher din behov.

Når du bestiller din Head Instinct Line (270G) tennisketcher fra KetcherXperten, får du gratis fragt ved køb over 800 kroner. Bestil allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen - det tager mellem 1 til 5 hverdage.