Head Instinct MP (300G)

Pris: 1.899,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, stabilitet og komfort? Så er Head Instinct MP (300G) lige noget for dig.


Head Instinct MP (300G)
Denne tennisketcher er lavet af det amerikanske mærke Head, som i flere år har lavet udstyr til den yderst populære sport.

Denne tennisketcher er fra Heads Instinct kollektion. Selve ketcheren vejer 300 gram uden opstrengning. Derudover har den en balance på cirka 32 centimeter, og et opstrengningsmønster på 16X19. Når du bestiller denne Head Instinct MP (300G) tennisketcher fra KetcherXperten, får du en tennisketcher, hvor to af de primære fordele er den uovertrufne power og stabilitet, du får i dit spil på banen. Denne tennisketcher er derfor også ideel til den øvede spiller, der ønsker mere power og komfort i sit spil.

Når du bestiller denne Head Instinct MP (300G) tennisketcher, bestemmer du helt selv størrelse på dit greb, tennis streng og hårdhed. Du kan være mellem ingen streng, Syn Gut, Pro Line og Alu Power, når det kommer til strengen på din tennisketcher fra Head. I forhold til hårdhed kan du vælge mellem ingen hårdhed eller fra 20 og op til 30 i hårdhed. På den måde er du selv med til at skræddersy din tennisketcher helt efter dine behov.

Hos KetcherXperten får du som altid hurtig levering med i købet. Bestil din tennisketcher fra Head allerede i dag - så står du snart med din nye ketcher i hånden.

Psst. Hvis du vil have rådgivning eller vejledning i forhold til, hvilken tennisketcher du skal bestille, så ring til os på 60 22 75 53, og snak med en af vores kompetente medarbejdere. Så er vi sikre på, du finder den helt rigtige tennisketcher til dig og din spillestil. Du kan også altid besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg og prøve en tennisketcher fra Head.