Head Lynx (1.25)

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 750,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En streng rulle til din tennisketcher: Head Lynx (1.25)


Head Lynx (1.25)


Trænger din tennisketcher til en god opstrengning med noget af det bedste, tennisverdenen tilbyder? Så er en rulle af en Head Lynx (1.25) streng uden tvivl lige noget for dig.


Det populære amerikanske mærke Head har i mange år lavet udstyr til tennisverdenen. Derfor er du også sikret en vis kvalitet, når det kommer til materialet, produkterne er lavet i.


Head Luynx (1.25) er laver af co-polyester monofilament. Denne streng rulle er i farven sort, og strengen er i alt 200 meter lang. Derudover er strengen medium fasthed, hvilket giver dig uovertruffen præcision i spillet på banen. Det betyder også, denne streng er ideel til spillere, der som oftest slår lange og hurtige skud.


Når du spiller med denne streng i din ketcher, vil du også opleve, Head Lynx (1.25) hjælper med topspin samt hjælper dig slå spin bolde retur nemt og hurtigt. Strengen er også designet således, at du vil opleve mere elasticitet og boldføling i spillet på banen. Det betyder også, du kan performe bedre ved langsomme bolde. Derudover er denne streng lidt tyndere med sine 1,25 millimeter.


Denne Head Lynx (1.25) er ideel til begyndere eller lettere øvede spillere.


Vidste du, at når du bestiller dit tennisudstyr fra KetcherXpertens webshop, så får du hurtig levering med i købet? Bestil allerede i dag.


Psst. Har du brug for mere rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du får de helt rigtige produkter til at udvikle dit spil på tennisbanen? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du finder de produkter til tennis, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.