Head Lynx (1,25)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen streng fra populært mærke: Head Lynx (1,25) strengenHead Lynx (1,25)
Har du hørt om det amerikansk-østrigske mærke Head? Det er et yderst populært mærke, og deres udstyr spilles med af et hav af dygtige tennisspillere i hele verden. Derfor er det også et mærke, vi uden tvivl anbefaler her hos KetcherXperten.

Denne Head Lynx (1,25) streng til tennisketchere er 1,30 millimeter tyk, og den er lavet af spundet nylon. Når strengen er en spunden nylonstreng, yder den også god holdbarhed samtidig med, den griber godt fat i bolden. Lige netop denne streng er hvid, og fokus på denne er topspin.

Denne tennisstreng kan umiddelbart benyttes af spillere på alle niveauer, der ønsker en streng i højeste kvalitet. Derudover er Head Lynx (1,25) en god streng til spilleren, der ønsker topspin og en streng, der er let at spille med. Strengens unikke fleksible opbygning bevirker, at man ikke bliver straffet ved urene slag, da strengen dæmper de vibrationer, som urene slag skaber.

Med denne Head Lynx (1,25) streng får du også utrolig meget kontrol og boldføling, når din ketcher er opstrenget.

Husk, at når du bestiller din Head Lynx (1,25) ketcherstreng hos KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen - så er du sikker på, du snart står med din nye tennisstreng fra Head.

Er du i tvivl om, hvilket tennisstreng, du skal vælge? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores medarbejdere, der dagligt står i vores fysiske butik. Denne kan du også besøge, hvis du tager til Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjæpe dig, og så kan du få lov til at se noget af alt vores udstyr til tennis i virkeligheden. Her får du også hjælp, så du får det helt rigtige udstyr med hjem.