Head Lynx Gul (1.30)

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 750,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitetsstreng fra populære HEAD: Lynx Gul (1.30)


Head Lynx Gul (1.30)
Denne Head Lynx Gul (1.30) streng rulle er designet, udviklet og produceret af det amerikanske mærke HEAD. HEAD Lynx er blandt nogle af de mest solgte tennisstrenge i verden, som har fokus på kontrol og touch.

Denne version af HEAD Lynx har en tykkelse på 1,3 millimeter. Denne version er mere slidstærk end versionen, der havde en tykkelse på 1,25 millimeter. Denne HEAD Lynx version kommer i en meget flot neon gul farve. Derfor er den også ideel til tennisspilleren, der vil have lidt farve i deres tennisketcher.

Der er 200 meter tennisstreng i en rulle fra HEAD, hvilket svarer til cirka 17 opstrengninger. Det er cirka 17 opstrengninger, hvis du er præcis og god til at strenge din ketcher op. Hos KetcherXperten hjælper vi dig også gerne med opstrengningen af din tennisketcher, så du er sikker på, du får en tennisketcher, der passer til dit behov.

Da HEAD Lynx Gul (1.30) strengen har fokus på kontrol og touch, vil du opleve, du får ekstra føling med bolden på banen, hver gang du rammer den rigtigt og rent. Det betyder også, du får lidt ekstra præcision i dine slag.

Er du klar over, du får hurtig levering med i prisen, når du bestiller dit tennisudstyr fra KetcherXpertens webshop? Bestil allerede i dag

Psst. Hvis du ønsker rådgivning eller vejledning, er vi klar til at guide dig. Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får det tennisudstyr med hjem, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil. Så kan du nemt og hurtigt komme ud og spille tennis med dit nye udstyr fra KetcherXperten.