Head Lynx Rød (1.25)

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 750,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitetsstreng fra HEAD: Lynx Rød (1.25) 


Head Lynx Rød (1.25)
Denne tennisstreng er designet af det amerikanske mærke HEAD. HEAD har designet og produceret tennisudstyr i en lang årrække, så kvaliteten er også i top.

HEAD Lynx er en af de mest solgte tennisstrenge i verden, og lige netop denne streng har fokus på både touch og kontrol. Det betyder også, du får ekstra føling med bolden, når du rammer den rent og rigtigt. På den måde får du også lidt ekstra præcision i dine slag.

Denne HEAD Lynx Rød (1.25) streng rullen har en tykkelse på 1,25 millimeter. Det betyder, det er en mindre slikstærk version end HEAD Lynx strengen, der har en tykkelse på 1,3 millimeter. Derudover har denne tennisstreng en længde på 200 meter, hvilket cirka svarer til 17 opstrengninger, hvis du er præcis og god til at strenge din tennisketcher op. 

Denne HEAD Lynx Rød (1.25) streng kommer i en meget flot pangfarve i rød. Derfor skiller denne streng sig også lidt mere ud fra mængden, så den er helt ideel til spilleren, der ønsker lidt mere farve i deres tennisketcher.

Når strengen på denne HEAD tennisstreng er tyndere, betyder der også, den hiver bedre fat i tennisbolden, og den gør det derfor lettere at få noget top spin ud af strengen.

Hos KetcherXperten tilbyder vi opstrengning af din tennisketcher, så du er sikker på, du får en opstrengning, der passer til dine behov. Vi tilbyder dig også rådgivning og vejledning, så du er sikker på, du får de produkter, der passer til dig og dine behov. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder for at få vejlednig. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. 

Psst. Når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet.