Head Radical Lite (260G)

Pris: 1.699,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Power og kontrol i en let tennisketcher: Head Radical Lite (260G)


Head Radical Lite (260G)
Denne tennisketcher er designet, udviklet og produceret af det amerikanske og populære mærke Head. Denne tennisketcher vejer omkring 260 gram, og den er derfor en rigtig let ketcher. Ketcherens opstrengningsmønster er 16X19, og ketcheren er egnet til diverse spillere. Det gælder blandt andet begyndere, de let øvede, motionisterne og ungdomsspillerne. Derfor er denne tennisketcher også en allround tennisketcher.

Med denne Head Radical Lite (260G) tennisketcher får du mere kontrol og power i dit spil på banen. Da tennisketcheren i sig selv er så let, er den også nem at spille med. Derudover er tennisketcheren udstyret med et stort hoved. Dette er især fordelagtigt for nybegyndere, motionister eller unge spillere. Derudover er tennisketcheren designet i en øjnefaldende organge farve, der garanterer, din tennisketcher skiller sig ud fra mængden.

Når du køber din Head Radical Lite (260G) tennisketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge størrelsen på grebet, hvilken streng du ønsker samt hårdhed på ketcheren. Når det kommer til valg af streng, kan du vælge mellem Alu Power, Syn Gut, Pro Line eller ingen streng. I forhold til hårdhed kan du vælge ingen hårdhed eller vælge alt mellem 20 til 30. Det vil sige, du helt selv er med til at skræddersy din tennisketcher, så den passer perfekt til dig og dine behov.

Bestil din Head Radical Lite (260G) tennisketcher hos KetcherXperten allerede i dag, og få gratis fragt ved køb over 800 kroner. Så giver vi hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i prisen.

Vidste du godt, vi altid gerne rådgiver og vejleder dig, så du finder den helt rigtige ketcher? Besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, eller ring til os på 60 22 75 53. Så hjælper en af vores kompetente medarbejdere dig med at finde den tennisketcher, der passer bedst til dig og din spillestil.