Head Radical MP (295G)

Pris: 1.999,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Skræddersy din tennisketcher, der kommer med masser af power og hastighed: Head Radical MP (295G)


Head Radical MP (295G)
Ny tennisketcher? Hvorfor så ikke købe en ketcher af højeste kvalitet fra det populære amerikanske mærke Head.

Denne Head Radical MP (295G) tennisketcher fra Head vejer omkring 295 gram, når den ikke er opstrenget. Derudover er dens opstrengningsmønster 16X19.

Tennisketcheren er ideel til de mere øvede spillere, der ønsker en tennisketcher, hvor de får uovertruffen power, der er let at håndtere i spillet på banen. Derudover får du med denne tennisketcher en god balance mellem hastighed og stabilitet. Her er det blandt andet spillere med en god teknik, der vil opleve, tennisketcheren sagtens kan levere nok hastighed til at få spillet godt i gang og skyde en spin bold eller to over på modstanderens banehalvdel.

Det er muligt for dig at skræddersy denne Head Radical MP (295G) tennisketcher ved selv at vælge størrelse på greb, streng og hårdhed. Når det kommer til streng, kan du vælge mellem Syn Gut, Alu Power, Pro Line eller helt uden streng. Derudover kan du vælge mellem 20 til 30 i hårdhed eller ingen hårdhed. Valget er dit, men vi hjælper dig gerne finde den helt rigtige balance.

Når du bestiller din Head Radical MP (295G) tennisketcher fra KetcherXperten, får du gratis fragt ved køb over 800 kroner. Derudover står vi altid klar til at give den den nødvendige vejedning og rådgivning, så du finder den helt rigtige tennisketcher til dig og din spillestil. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og få hjælp af en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også tage ned i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg og møde dem i virkeligheden - så er vi sikre på, du finder den tennisketcher, der passer bedst til dig.