Head Sonic Pro (1,30)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Få en opstrengning af din tennisketcher med Head Sonic Pro (1,30)
Head Sonic Pro (1,30)


Head Sonic Pro (1,30) er designet, udviklet og produceret af det amerikansk-østrigske mærke Head. Lige netop dette mærke er yderst populært i hele verden grundet kvalitet og design.


Denne Head Sonic Pro (1,30) streng er ideel til spilleren, der ønsker meget kontrol og føling i slagene, da der er fokus på lige netop kontrol og komfort i denne streng. Den er ideel til lige netop dette, da denne type streng er en stiv polyester streng.


Strengen har en tykkelse på 1,30 millimeter, og den er dermed en af de tykkere kontrolstrenge, som Head laver. Dette resulterer i, strengen har en super holdbarhed.


Denne streng er samtidig ideel til spillere, der slår flat på bolden, og som ønsker en topstreng, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kontrollen. Derudover egner denne streng dig til spillere på alle niveauer. Dog bliver denne type streng oftest brugt af topspillere, som ikke ønsker power men mere kontrol og føling med deres slag. Derfor passer denne streng til de øvede, de øvede unge spillere og til eliten indenfor tennisverdenen.


Denne Head Sonic Pro (1,30) streng er designet i sort.


Vidste du, du får hurtig levering med i købet, når du bestiller din Head Sonic Pro (1,30) streng fra KetcherXperten.dk? Bestil allerede i dag - så står du snart med din nye tennisstreng i hånden.


Har du brug for rådgivning, så du er sikker på, du vælger en streng, der har fokus på lige netop dét, du har brug for? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butik af samme navn, der ligger på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i mål ud fra dine behov og ønsker til en tennisstreng.