Head Synthetic Gut PPS (1.30)

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 799,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Skal du have power og kontrol i dit spil? Så prøv HEAD Synthetic Gut PPS (1.30)


Head Synthetic Gut PPS (1.30)
Denne HEAD Synthetic Gut PPS (1.30) er designet, udviklet og produceret af det populære amerikanske mærke HEAD, der i mange år har lavet tennisudstyr til diverse spillere.

Lige netop denne tennisstreng er en super lækker multifilament tennisstreng, der giver spilleren masser af kontrol og power. Multifilament betyder, at det er en spundet streng, som river lidt bedre fat i tennisbolden, end mange andre strenge vil gøre. Derfor er strengen optimal til spilleren, der ønsker mere kontrol til sit spil.

Denne HEAD Synthetic Gut PPS (1.30) streng rulle kommer i en 1,30 millimeters tykkelse. Med sine 1,30 millimeter er strengen en smule tykkere end normale strenge. Da denne streng er en smule tykkere en normalen, er den mere holdbar, og samtidig tager den også lidt bedre fra for armen.

Denne tennisstreng er designet i en gul pangfarve, og strengen er i alt 200 meter. Derfor er der også til en del opstrengninger, så du flere gange kan få følelsen af at spille med en ny tennisketcher. Hos KetcherXperten tilbyder vi også opstrengning af ketchere, så du er sikker på, du får den opstrengning, du har brug for. Det eneste, du skal gøre, er at aflevere din ketcher nede i vores fysiske KetcherXperten butik - så klarer vi opstrengningen for dig.

Har du brug for yderligere vejledning for at være sikker på, du bestiller de rigtige produkter hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også vælge at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vi også gerne hjælper dig i mål.

Psst. Når du bestiller produkter fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du snart kan stå med din nye streng rulle i hånden.