Head T.I.P Rød

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Til børn og nybegyndere: Head T.I.P Rød


Head T.I.P Rød
Det amerikansk-østrigske mærke Head har i flere år lavet udstyr til ketchersport. Disse bolde til tennis er ingen undtagelse.

HEAD T.I.P Rød, er en tennisbold, som er udviklet i samarbejde med trænere og børn over hele verden, så man kunne skabe en bold, der kunne mindske overgangen fra en begynderbold til en gasbold. T.I.P er en forkortelse for Tennis Instruction Program, hvilket er passende, da den er ideel til begyndere og/eller børn.

HEAD T.I.P Rød tennisbolden tilbyder præcis, hvad begyndere har brug for, idet at den er 75% langsommere og blødere end standard gastennisbolde. Dette giver en længere reaktionstid til børnene, hvilket er lig med mere spil og kontrol for børnene. Ydermere er bolden ca. 50% større end en almindelig tennisbold, hvilkert igen giver børnene mere spil og mulighed for at ramme bolden.

Denne tennisbold er designet i gul og rød, hvor der på siden ved det gule stykke er printet Heads logo i rød.

Bolden henvender sig til børn mellem 4 til 6 år. I denne pose får du i alt tre bolde.

Er du i tvivl om hvilke bolde, du skal vælge til dit barn? Eller måske hvilken bold du skal bruge, hvis du er nybegynder? Så er du altid velkommen til at besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det udstyr, der passer til dig, dine behov og din spillestil.

Hvis du ikke kan besøge vores fysiske butik, kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og få telefonisk rådgivning af vores medarbejdere.

Bestil dine nye Head T.I.P Rød tennisbolde allerede i dag, så du snart kan stå med dine nye bolde i hånden.