Head Velocity MLT 1.30

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 799,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Vil du have en tennisstreng, der giver dig masser af power og komfort? Så er denne HEAD Velocity MLT 1.30 tennisstreng lige noget for dig


Head Velocity MLT 1.30
Mangler du en lækker tennisstreng til at forbedre dit spil på banen? Så er denne HEAD Velocity MLT 1.30 lige noget fra dig. 

Amerikanske HEAD har i en lang årrække lavet tennisudstyr tiltænkt til tennisspillere på alle niveauer. Det betyder også, HEAD har en hel del erfaring, når det kommer til deres design, udvikling og produktion. Det er derfor heller ikke overraskende, at mærket er så populært.

Denne HEAD Velocity MLT 1.30 tennisstreng er en lækker multifilament tennisstreng, der tilbyder masser af power og komfort. Denne tennisstreng er helt ideel til spilleren, der enten spiller med en hybrid opstrengning eller som ønsker sig en streng, der er blød for armen.

Denne tennisstreng har en tykkelse på 1,30 millimeter, som er med til at tennisstreng river lidt bedre fat i tennisstrengen. Dette hjælper også med at give dig kontrol og yderligere føling med tennisbolden.

Denne HEAD Velocity MLT 1.30 tennisstreng er en super tennisstreng, lige meget om du spiller som motionist eller øvet tennisspiller - den vil uden tvivl være en fornøjelse at spille med.

Derudover har denne tennisstreng en længde på 200 meter, hvilket betyder, der er til en hel del opstrengninger. Det hjælper vi dig gerne med. Hos KetcherXperten tilbyder vi nemlig også opstrengning af ketcher, hvis du kommer ind i vores fysiske butik og afleverer din ketcher.

Husk, at du hos KetcherXperten får hurtig levering med i købet, når du bestiller fra vores webshop - så kan du hurtigt komme ud og spille med din nye streng på banen.

Psst. Vi tilbyder rådgivning og vejledning til de af vores kunder, der har brug for mere hjælp til at være sikker på, de vælger det helt rigtige tennisudstyr. Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik - så guider vi dig, så du får det produkt, der passer bedst til dine behov og spillestil.