K-Swiss Aero Knit Women

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

K-Swiss Aero Knit Women: En unik sko til spillere på alle niveauer


K-Swiss Aero Knit Women
Skal du have nye tennissko til at brilliere på banen? Så er disse K-Swiss Aero Knit Women lige noget for dig. 

Dette er den letteste tennissko i K-Swiss sortimentet, der er lavet i det moderne knit stof. Dette stof formere sig efter foden på tennisspilleren, og den giver den bedste støtte og komfort, man kan få på markedet.

K-Swiss Aero Knit Women har en god stødabsorbering, som er med til at tage de stød, der går igennem din krop, når du bevæger dig i tennisskoen på banen. Lige netop denne tennissko har også en rigtig god twist funktion. Denne funktion er med til at gøre, at tennisskoen holder sin form ved udskrid på banen og generelt ved bevægelse over banen.

Dette er en tennissko, vi anbefaler til alle spillere, der kommer ind i butikken. Udover de unikke funktioner, der er inkluderet i denne sko, så er denne tennissko også utrolig unik i sit design. Her er der brugt en sart lyserød, grå, hvis og sort til at skabe de fede detaljer på skoen. På siden af hælen finder du K-Swiss logo og bag på hælen står modellens navn.

Har du brug for rådgivning eller vejledning til at vælge den helt rigtige tennissko, der passer til dig? Så ring til os på 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig finde den tennissko, der passer til dine ønsker og behov.

HUSK! Du får gratis fragt, når du køber for over 800 kroner fra KetcherXpertens webshop - og så får du hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i prisen.