K-Swiss Bigshot Light 4

799,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Unikke sko i højeste kvalitet: K-Swiss Bigshot Light 4


K-Swiss Bigshot Light 4
Har du en forkærlighed for det sydkoreanske mærke K-Swiss? Så er du ikke den eneste. Hos KetcherXperten er vi helt vilde med K-Swiss' tennissko, der igennem tiden er blevet optimeret fra den ene kollektion til den næste.

Denne K-Swiss Bigshot Light 4 tennissko er en af de mest solgte tennissko nogensinde.

K-Swiss Bigshot Light 4 er den tennissko, som har båret brandet K-Swiss frem i Danmark, og den har været blandt de mest solgte fra mærket i over 15 år i træk.

Denne K-Swiss Bigshot Light tennissko til mænd er meget kendt for sin bredde forfod og komfort. Derudover er der ekstra blød sål og forring i tennisskoen. Det betyder, den sørger for, at spilleren altid har det godt i skoen. Denne tennisskoe er lavet i meget slidstærke materialer, og det er en af de tennissko, vi får flest henvendelser om hver eneste år. Disse tennissko er høje i komfort, stabilitet og åndbarhed. Derudover er de utrolig slidstærke, hvilket betyder, du kan have skoene i rigtig lang tid.

Disse K-Swiss Bigshot Light 4 tennissko er designet i flotte nedtonede farver. Der er hvide, blå, sølv og sorte detaljer på skoen, der giver skoen et flot look. 

Disse tennissko kan klart anbefales til alle tennisspillere ligegyldigt niveauet.

Når du bestiller dine nye tennissko hjem fra KetcherXpertens webshop, kan du få hurtig levering, så du hurtigt kan komme ud og spille med dine sko.

Psst. Har du brug for vejledning? Hos KetcherXperten vil vi altid gerne have, du får de helt rigtige produkter, der passer til dig og dit behov. Ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, og tal med en af vores kompetente medarbejdere.