K-Swiss Bigshot Light LTR Dame

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 799,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Unikt design fra populær producent: K-Swiss Bigshot Light LTR dame 


K-Swiss Bigshot Light LTR Dame
Er du lige så glad for den amerikanske gigant K-Swiss, som vi er? Så er disse K-Swiss Bigshot Light LTR tennissko fra det populære K-Swiss mærke lige noget for dig. 

Dette er en af de absolut mest solgte dame tennissko fra K-Swiss til tennisspillere i alle aldre.

Disse K-Swiss Bigshot Light LTR dame tennissko har en ekstra god stødabsorbering indbygget i sålen. Derudover er der også en støtte, som gør, at du føler mere komfort og sikkerhed i den tennissko.

Dette er en tennissko, der har kørt i over 10 år nu. De er blevet forbedret år efter år for at sikre sig, at spilleren får den bedst mulige tennissko med ud på banen. Derudover er der også indbygget svangstøtte og en kile under sålen, som er med til at gøre den stabil, når du har lavet fodarbejde rundt på tennisbanen under træning og kamp. Disse tennissko er designet i afdæmpede farver med hvide og sølv detaljer. Du finder desuden K-Swiss' logo ved hælen på tennisskoen.

Find den rigtige størrelse til dig, og bestil dine tennissko hjem allerede i dag! Hos KetcherXpertens webshop får du hurtig levering med i købet, når du bestiller dine nye tennissko fra webshoppen.

Har du brug for vejledning eller rådgiving, så du er sikker på, du får købt de tennissko, der passer bedst til dig og dit behov? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her hjælper vores kompetente medarbejdere dig - det er også her, du kan prøve K-Swiss Bigshot Light LTR dame tennisskoene, og se, hvordan de passer til dig.